Wat een hitte!!!!!!! - Reisverslag uit Sydney, Australië van Eugène & Els Heynneman - WaarBenJij.nu Wat een hitte!!!!!!! - Reisverslag uit Sydney, Australië van Eugène & Els Heynneman - WaarBenJij.nu

Wat een hitte!!!!!!!

Door: Eugene/ Els

Blijf op de hoogte en volg Eugène & Els

27 Februari 2007 | Australië, Sydney

27-02-2007

Dag mensen,
de vlucht van NZ naar Australie, verliep zonder al te veel problemen, we dachten dat we nog wat tijd hadden in Auckland bij het overstappen, maar dat viel effe tegen. De vlucht naar Perth ging zonder problemen, we zatten helemaal achterin het vliegtuig, bleek dat ze daar de hele "kindergarten", hadden gepland, dus wat denk je. Wat je niet hoopt wat het gaat worden, werd bewaarheid....huilen, jengelen, schreeuwen en niet eventjes, de gehele vlucht, bedankt NZ- air!! Afijn een maal uitgestapt werden we aangenaam verrast door een zeeeer warme luchthaven. 34 gr. niet fijn als je net uit NZ komt met een gemid. temp. van 19 gr. en regen. Gelukkig was die regen alleen maar op de laatste dag.
Aangezien wij eerder zijn aangekomen dan Ed, Co en Femke, hadden wij de sleutels gekregen van hun huis, we hebben een taxi genomen en zijn begonnen met de was. De Negus fam. zou pas tegen 23:30 thuis komen. We hebben nog op ze gewacht, konden nauwlijks de ogen open houden, vlak nadat ze waren gearriveerd, zijn we in bed gevallen, slecht geslapen, maar lekker dat we met een lekker temp. de zondag in gingen. De dag verder niet zoveel gedaan, dan alleen maar een beetje bij het zwembad hangen en voldoende vocht tot je nemen. Samen met Ed nog op hout, (rubbish), jacht gegaan. Maandag moesten Ed en Co weer werken, wij hebben voor een dag of tien nog een campervan gehuurd, om zo het zuidelijke gedeelte van Australie te verkennen. Althans een klein gedeelte. We zijn van plan om richting Margret River te rijden en daar de wijn gebieden te bekijken, beetje aan het strand spelevaren en van natuurlijk de wijn genieten. Op dit moment zitten we zo`n 200 km van Perth, Bunbury heet dit plaatsje. lekker ontbeten en heerlijk lopen snuffelen in de straatjes.
Goed, we houden kontact.....zonnige groetjes van ons beiden.....E&E

Ps: wat verlate foto`s, maar wel leuk.

• 27 Februari 2007 - 09:27

Annemiek:

jullie verhalen blijven wel heel gezellig om te lezen,geniet nog liefs voor jullie en de negus familie,miek

• 27 Februari 2007 - 11:48

Elize:

wat beleven jullie veel !!!
    heerlijk om te lezen!!!
    enne els.. sas dag????
    (ontbijt) dikke kus elize

• 27 Februari 2007 - 12:46

Petra:

NZ lijkt me echt geweldig na al jullie verhalen en mooie foto,s.Niet te veel van de wijn genieten past vast niet in sonja haar dieet.Geniet nog even,hier is het heel erg nat en blubberig.Sus vindt het geweldig,O ja eus, je moet weer aan de kippen

• 27 Februari 2007 - 13:23

C En C:

Afscheid van N.Z. doet een beetje zeer, dat geloof ik best.Gelukkig kunnen jullie op een prachtige reis terug kijken, de foto`s laten het allemaal zien. Nog een paar heerljke weken Aus. geniet er maar van. Mijn oog is weer helemaal in orde, zie alles heel scherp, fijn hè!Tot over een paar weken, kus mamma.

• 27 Februari 2007 - 20:31

4 X M:

Ik ben iedere keer weer blij als jullie weer even tijd vinden voor een update voor ons hier in de regen en de blub. Klinkt toch allemaal een stuk gezelliger daar!

Liefs,
    wij

• 28 Februari 2007 - 01:17

Hans:

Ah nu zitten jullie weer op bekend terrein voor mij, ben daar ook geweest, mooie plekjes heb je daar.
    Het is ook leuk om de grotten in te gaan, er is er 1 zonder begeleiding, maar gelukkig wel een route, ook is het leuk om naar het zuid/westelijke puntje te gaan waar 2 oceanen bij elkaar komen, is eigelijk alleen maar grappig want je ziet er niets van. Als je wat meer naar het oosten gaat, ben even de plaatsnaam kwijt, kun je ook nog een paar bomen beklimmen van 60 meter hoog, dat is erg gaaf, maar wel dood eng, je hebt dan wel een gewildig uitzicht. Als je nog wat brood bij je hebt kun je ook de vogels nog wat eten geven, ze komen zelf boven op je zitten.
    geniet ervan en ook ik heb weer lekker meegelezen, blijft lekker daar in het zuiden met het mooie weer.
    Geniet ze, Gr. Hans Tempelman

• 28 Februari 2007 - 16:40

Astrid:

Geniet nog een paar dagen en tot gauw
    Astrid
    (50 vandaag)